Termeni și condiții de utilizare

TERMENI LEGALI
Legislatie
• Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor
• Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
• Legea 365/2002: Legea comertului electronic
• Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
• OG 34 din 04/06/2014 privind dreptul consumatorului de a se retrage din contractul la distanta
• Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Folosirea site-ului www.texline.ro  presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.

Preturile prezentate pe site sunt exprimate in RON si nu includ costul transportului.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara o instiintare anterioara cu exceptia produselor care sunt deja in curs de livrare catre client.

Pozele au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia. Echipa Texline Timisoara incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Texline Timisoara nu isi asuma responsabilitatea ca toate produsele prezentate se afla in stoc.

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza clientii.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul online:

1. Procesarea comenzilor

2. Oferirea de produse si/sau servicii

3. Solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi

4. Inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii

Echipa Texline Timisoara va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fara a se limita la informaţii, texte, grafică, software, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum şi mărci înregistrate reprezintă “conţinutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci şi proprietate intelectuala, cu excepţia unei stipulaţii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.